Takaisin

Usein kysytyt kysymykset

Olen unohtanut salasanani. Mitä teen?

Saat uuden salasanan klikkaamalla tästä. Toimi sivun ohjeiden mukaan.

Kuinka vaihdan salasanani?

Sisään kirjautuneena pääset muokkaamaan salasanaasi "omat tiedot" -kohdasta "muokkaa omia tietojasi".

Millainen on hyvä salasana?

Hyvä salasana on huonosti arvattavissa. Salasanaan on hyvä sijoittaa sekä numeroita että kirjaimia. Sopiva pituus salasanalle on 4-10 merkkiä.

Kuinka pääsen jättämään ilmoituksen sivuille?

Ilmoituksen jättämiseksi tarvitsee rekisteröityä palveluun. Rekisteröitymiseen pääset sivun oikeasta reunasta olevasta "Rekisteröidy"-kohdasta.

Kuinka saan poistettua jättämäni ilmoituksen?

Voit poistaa ilmoituksen kirjautuneena ollessasi "Omat tietosi"-kohdasta. Sivulla näkyvät kaikki jättämäsi ilmoitukset ja niiden hallintapainikkeet. Poista ilmoitus painikkeella "Poista". Palvelu varmistaa vielä, haluatko varmasti poistaa ilmoituksen. Valitse "Poista" tai "Peruuta".

Olen kiinnostunut kohteesta. Kuinka saan yhteyden ilmoituksen jättäjään?

Palvelussa julkaistavissa ilmoituksissa yhteystietona näkyy joko puhelinnumero tai sähköpostiosoite.

Mitä antamiani henkilötietoja ilmoituksessa julkaistaan?

Ilmoituksissa julkaistaan ilmoittajan nimimerkki. Lisäksi.. Rekisteröitymisessä käytetty sähköpostiosoite tai puhelinnumero on yhteydenottokanava ilmoittajan ja lukijan välillä. Tästä syystä annettu yhteystieto tulee aina näkyviin jätettyihin ilmoituksiin. Ilmoituksen julkaisija voi valita ja päivittää yhteystiedon "Omat tietosi" kohdassa.

Mitä KimppaKämppä-sivusto tekee rekisteröimisessä antamillani tiedoilla?

Rekisteröinnissä keräämillämme tiedoilla haluamme varmistaa sivuston välttymisen väärinkäytöltä. Rekisteröitymisessa antamasi tiedot jäävät vain KimppaKämppä-sivuston tietoisuuteen, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.

Lataamani kuva ei näy ilmoituksessani. Miksi?

Ilmoitukseen ladattava kuva täytyy olla JPG-kuvaformaatissa ja max 1000 KB (1M) suuri. Jos kuva ei näy ilmoituksessa, on se todennäköisesti ollut liian suuri ladattavaksi. Hitailla internetyhteyksillä voi yhteys katketa ison kuvan siirrossa, ellei kuva ole latautunut palvelimelle määrätyssä ajassa. Kuvien koko muutetaan automaattisesti sopivaan kokoon palvelimella.

Hoitaako Kimppakämppä-sivusto vuokrasopimuksia?

Kimppakämppä Ky on ainoastaan verkkopalvelu, joka ei vastaa asiakkaiden keskinäisistä vuokrasopimuksista eikä muista vuokrasuhteeseen liittyvistä ongelmatilanteista.